Űrfizikai kutatások a Fizikai Intézetben

2022, január 17 - 08:30
A Debreceni Egyetem űrkutatási programjának keretében 2020 óta zajlanak űrfizikai témájú kutatások a Fizikai Intézetben. A Debrecen Televízió 2022 január elején készített riportot a mikroműholdhoz alkalmazható sugárzásdetektor fejlesztéséről, valamint a sugárzásállósági vizsgálatokról.

A Debreceni Egyetem űrkutatási programjának keretében 2020 óta zajlanak űrfizikai témájú kutatások a Fizikai Intézetben. A Debrecen Televízió 2022 január elején készített riportot a mikroműholdhoz alkalmazható sugárzásdetektor fejlesztéséről, valamint a sugárzásállósági vizsgálatokról. Az összeállítást a Napszemle január 11-i adásában mutatták be, ami megjelent a Dehir portálon, valamint hírt adtak róla a Debreceni Egyetem Hírlevelének január 13-i számában.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.